Pennsylvania

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Pennsylvania

Onroerend goed te koop in Pennsylvania

Het grenst in het noorden met de staat New York en Lake Erie, in het oosten met New Jersey en Delaware, in het zuiden met Maryland en West Virginia, in het westen met Ohio.

Als u op zoek bent naar een rustige plek waar het kopen van uw woning te koop is, dan is Pennsylvania de juiste plaats. Pennsylvania staat bekend als de Quaker-staat en ligt in de noordoostelijke en centraal-Atlantische regio's van de Verenigde Staten.

Het is beroemd om het Liberty Bell-hoofdkantoor, maar de staat heeft veel te bieden.

Pennsylvania, hoewel kleiner in omvang dan andere staten, is het vrij dicht bevolkt. De staat staat qua grootte op 33 van de 50, maar het is de 5de meest bevolkte.

Pennsylvania is goed ingeburgerd in vergelijking met sommige "meer recente" staten in een van de oorspronkelijke kolonies van de 13 Verenigde Staten.

De staat grenst aan Lake Erie en de Delaware-estuarium en heeft meer dan 100 mijl van de kustlijn.

Pennsylvania is een staat die rijk is aan industrieën. Enkele voorbeelden van primaire industrieën die van invloed zijn op de economie van Pennsylvania zijn landbouw, gokken, cinema en bankieren. Er zijn ook enkele historische voorbeelden van staalproducenten, met name in Pittsburgh.

Het werkloosheidscijfer in Pennsylvania is bijna uitgebalanceerd met het nationale gemiddelde, dat een indicator is van een gezonde normale markt. Momenteel is de werkloosheid in de staat 4,8%, hetzelfde cijfer van vorig jaar.

Pennsylvania ziet de beoordelingspercentages voor elk account in de staat.

De waarden van onroerend goed te koop in Pennsylvania zijn toegenomen in de periode van één maand en één jaar, en zelfs in de afgelopen 18 jaar zijn ze met meer dan 78% gestegen. Dit betekent dat een onroerend goed te koop in Pennsylvania gekocht in 2000 bijna zijn waarde nu heeft verdubbeld.

Op de onroerendgoedmarkt in Pennsylvania heeft 66% van de bewoners een eigen huis.

Een prijsoorzaak is een voorspelling voor de buitenwijken in veel delen van Pennsylvania.

2018 zal waarschijnlijk het jaar worden waarin de trend van jonge mensen in grootstedelijke gebieden zal verdwijnen en zal besluiten om zich te vestigen in meer redelijke voorsteden.

Pennsylvania biedt een breed scala aan plaatsen om te leven van moderne steden tot kleinere en pittoreske steden, evenals vele industriële steden. Niettemin worden sommige steden gezien als kansen.

Een voorbeeld is Chesterbrook, PA. Chesterbrook is beoordeeld als de beste plaats om in Pennsylvania te wonen, dus het is de ideale stad om een ​​onroerend goed te vinden in Pennsylvania.

De gemiddelde waarde van het huis in Chesterbrook is hoger dan het nationale gemiddelde, maar meer dan 80% van de bewoners is in hun geval opgenomen met betrekking tot de huur. Dit is een goede indicator voor een redelijk evenwicht tussen lonen en economische kosten.

Houserville is een andere prachtige plek in Pennsylvania om te leven. De onroerend goed markt van Houserville is lager dan de rest van de staat, maar de stad wordt beschouwd als een geweldige plek om te wonen.

Met stijgende kosten in stedelijke gebieden en het vergroten van de wenselijkheid van de stad in de voorsteden, zal het interessant zijn om te zien hoe de onroerendgoedmarkt in Pennsylvania in 2018 en 2019 zal plaatsvinden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 15438

Verkoop Villa, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

934,693.11EUR
Verkoop
Villa

406.45 m²
Don ~ ~ ~s sMiss deze mooie, Quintessential Philadelphia Thuis ingesteld op een Serene Property! Dit prachtig onderhouden Center Hall Koloniale straal...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB